Diploma uitreiking Van der Valk 28-09-2018

 

Hotel van der Valk Stein/Urmond

Op vrijdagmiddag/avond is er een diploma uitreiking geweest van Van der Valk. Er waren 100 mensen aanwezig. Geslaagde/ vriend/ vriendin/ ouders/ kinderen/ opa/ oma. Namens Van der Valk was  aanwezig dhr. F. Penson coördinator interne Van der Valk opleiding. Namens het NCVB waren aanwezig Ingrid Kamerling, Berdine van Helvoort, Ron Aarts en accountmanager Jacques van Bekhoven.

 

Er werden in totaal 45 diploma’s uitgereikt.

 

De aanwezige werden door Frans Penson (Van der Valk) en Jacques van Bekhoven van het NCVB kort toegesproken. Vooral met gepaste trots dat er zoveel hun diploma behaald hebben. De geslaagde hebben MBO2 gastheer/vrouw of kok afgerond, MBO 3 zelfstandig werkend gastheer/vrouw of Kok of MBO 4 leidinggevende keuken of bediening. Veel deelnemers hebben een traject doorlopen vanaf MBO 2 tot en met MBO 4.

 

Vervolgens werden de deelnemers één voor één naar voren geroepen.  Na de ondertekening ontvingen de deelnemers een bos bloemen van Van der Valk en namens het NCVB een presentje.

 

Rond 18.30 uur werd er een toast uitgebracht op alle geslaagde van dit schooljaar. Daarna werd er op de trap in de gang een groepsfoto gemaakt met alle geslaagde. Vanaf 19.00 uur was voor alle 100 aanwezige een buffet dat namens Hotel van der Valk Stein/Urmond aangeboden werd. Dat alles inclusief drank en nagerecht. Een aantal deelnemers hebben ervoor gekozen om na afloop te overnachten in het hotel. Zij hadden tegen een speciaal tarief de mogelijkheid aangegrepen om niet een lange terug reis naar bijvoorbeeld Groningen te hoeven doen.

 Foto van der Valk

 

 

Naar overzicht
prevnext

NCVB partners

  • ASVZ Sector: Zorg en welzijn