Over NCVB Bedrijfsopleidingen

Sinds 1999 verzorgen wij bedrijfsopleidingen op mbo-niveau voor werknemers in organisaties. Wij werken vraaggericht en zijn dé HRM-partner op opleidingsgebied.

Missie

Wij zijn een marktgerichte, onderwijsvernieuwende organisatie die maatwerkoplossingen biedt op basis van landelijk erkende opleidingen op verschillende mbo-niveaus binnen diverse sectoren. Binnen dat maatwerk leveren wij een uitgebreid producten- en dienstenpakket om bedrijven, deelnemers, praktijkopleiders en docenten / instructeurs optimaal van dienst te zijn, waardoor we de kwaliteit van het totale opleidingspakket maximaliseren.

Visie

Wij geloven in partnerschap met bedrijven die willen investeren in hun medewerkers. De kennis die in uw bedrijf aanwezig is, willen we zoveel mogelijk benutten en inzetten bij het opleiden van uw medewerkers. Samen bouwen we aan een opleidingshuis voor uw organisatie. Wij richten ons op co-creatie en zijn uw HRM-partner voor bedrijfsopleidingen op maat.

Kernwaarden

De manier waarop NCVB Bedrijfsopleidingen in haar omgeving wil staan, wordt bepaald door vier kernwaarden die aan de missie en visie zijn ontleend: duurzaam partnerschap, kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid.

prevnext

NCVB partners

  • ASVZ Sector: Zorg en welzijn