SVH Leidinggevende keuken
Horeca
Niveau 4
Als Leidinggevende Keuken weet je wat er op de werkvloer gedaan moet worden. Je hebt een coördinerende, aansturende, regelende, controlerende en signalerende rol. Je bent de schakel tussen een bedrijfsleiding. Je bent verantwoordelijk eind verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in de keuken.
Programma inhoud
Module 1
Bereiden van gerechten
Module 2
Beheren van voorraden
Module 3
Vernieuwen en verbeteren van de dienstverlening
Module 4
Leidinggeven en beheerstaken uitvoeren
Jouw carrière perspectief
Belangrijk om te weten
Studieduur
De opleiding duurt 1,5 jaar of korter. Afhankelijk van ervaring.
Mogelijke startdata
Startdatum
|
Locaties
|
|---|---|
| 01-03-2026 |
Zie jij jouw toekomstige carrièrepad al voor je?

Studentencoach
Heb je nog vragen over de opleiding?
Stel ze aan de studentencoach!