Ontwikkel jouw talent

Samen met jouw werkgever maken we een opleiding op maat voor jou. Onze persoonlijke begeleiding helpt jou op weg naar de eindstreep. 

Wat kun je verwachten?

Afhankelijk van het soort opleiding dat je kiest is de begeleiding anders. Wanneer je een volledige mbo-opleiding gaat volgen word je begeleid door een docent, een BPV-begeleider en een praktijkbegeleider vanuit jouw werk. Je docent is er voor je vanuit het NCVB en verzorgt je lessen. Je BPV-begeleider ondersteunt je tijdens het maken van de opdrachten en helpt je met al je vragen. Tot slot is er je praktijkbegeleider, hij/zij is werkzaam vanuit jouw organisatie en begeleid je op de werkvloer. Samen zorgen we ervoor dat jij de eindstreep behaalt! Benieuwd hoe andere studenten hun opleiding hebben ervaren?

Persoonlijke carrièrepad

We kijken naar jouw talenten en koppelen daar een persoonlijk carrièrepad aan. Je doorloopt een opleiding zo snel als kan, of zo langzaam als nodig is. Samen met jouw werkgever kijken we naar wat past bij jouw wensen en behoeften en ontwikkelen een op maat gemaakt programma.