SVH Leidinggevende bediening

Horeca
Niveau 4

Als Leidinggevende Bediening werk je in middelgrote horecabedrijven, zoals hotels, restaurants, eetcafés, cateringbedrijven en vergader- en congrescentra. Je steekt de handen uit de mouwen, maar stuurt ook andere medewerkers aan. Je vint het niet erg om op wisselde tijden te werken en soms net even wat harder te lopen. Ook als het druk is, heb jij het overzicht. je verdeelt het werk en controleert of iedereen het goed doet. Jij bent tenslotte eindverantwoordelijk.

Programma inhoud
Module 1
Werken in de bediening
Module 2
Bewaken van de voorraad
Module 3
Bestellen en beheren van de voorraad
Module 4
Voorstellen doen voor de samenstelling van de menu-drankenkaart
Module 5
Leidinggeven en beheerstaken uitvoeren
Jouw carrière perspectief
Niveau 4
SVH Leidinggevende bediening
Belangrijk om te weten
Studieduur
De opleiding duurt 1,5 jaar of korter. Dit is afhankelijk van ervaring.

Het Svh Branch diploma is niet het zelfde als het MBO- diploma leidinggevende bediening. Het bevat alleen de vaktechniek en de praktische vaardigheden.

Mogelijke startdata
Startdatum
Locaties
02-03-2026

Deel deze opleiding

Zie jij jouw toekomstige carrièrepad al voor je?
Studentencoach
Heb je nog vragen over de opleiding?
Stel ze aan de studentencoach!