Ontwikkel jouw talent

Samen met jouw werkgever maken we voor jou een opleiding op maat. Onze persoonlijke begeleiding helpt jou op weg naar de eindstreep. 

Wat kun je verwachten?

Afhankelijk van het soort opleiding dat je kiest, is de begeleiding anders. Wanneer je een volledige mbo-opleiding gaat volgen word je begeleid door een docent, een BPV-begeleider en een praktijkbegeleider vanuit jouw werk. Je docent is er voor je vanuit NCVB en verzorgt je lessen. De BPV-begeleider ondersteunt je tijdens het maken van de opdrachten en helpt je met al je vragen. Tot slot is er je praktijkbegeleider, hij/zij is werkzaam vanuit jouw organisatie en begeleidt je op de werkvloer. Samen zorgen we ervoor dat jij de eindstreep behaalt! Benieuwd hoe andere studenten hun opleiding hebben ervaren? 

Jouw persoonlijke carrièrepad

We kijken naar jouw talenten en koppelen daar een persoonlijk carrièrepad aan. Je doorloopt een opleiding zo snel als kan, of zo langzaam als nodig is. Samen met jouw werkgever kijken we naar wat past bij jouw wensen en behoeften en ontwikkelen we een op maat gemaakt programma. Benieuwd naar ons opleidingsaanbod? 

Vul de keuzehulp in en zie voor welke opleidingen jij toelaatbaar bent.

Nico van Dam
Dienst Justitiële Inrichtingen
volgt de opleiding Maatschappelijke Zorg
Wat ik leer, kan ik meteen toepassen in de praktijk
Caroline Jongenelen
Zeeman
Retailmedewerker
De opleiding heeft me veel gebracht 
Studentencoach

Heb je vragen? 

Onze studentencoaches staan voor je klaar.