Veelgestelde vragen

Geen resultaten
Algemeen
Inloggen lukt niet, wat nu?

Lukt het niet om in te loggen dan kun je bellen met onze helpdesk via telefoonnummer

013–5397077. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Of vul het contactformulier in en stel jouw vraag hier.

 

Hoe kan ik contact opnemen?

Heb je vragen dan kun je het beste contact opnemen met onze helpdesk via telefoonnummer 013-5397077 of per mail bedrijfsopleidingen@ncvbbedrijfsopleidingen.nl. De helpdesk verbindt je graag door met de juiste persoon.

Wanneer ontvangen wij de POK van jullie voor onze administratie?

Enkele weken voor de start van de opleiding ontvang je de praktijkovereenkomst ter ondertekening. Wanneer de overeenkomst door zowel het leerbedrijf als door de student getekend is ontvangen beide partijen automatisch het getekende document per mail retour.

Ik ben praktijkbegeleider vanuit het bedrijf, maar ik kan niet inloggen, omdat er geen koppeling is met de werknemer. Hoe nu verder?

Wanneer je als praktijkopleiding de instructie uit de mail hebt gevolgd over hoe je een student terug zou moeten kunnen vinden in Eduarte en je ziet de student niet terug in het systeem, dan kan het zijn dan de koppeling niet goed is gegaan. In dit geval kun je een mail sturen naar onderwijsuitvoering@ncvbbedrijfsopleidingen.nl.

Opleidingen
Maken jullie op maat gemaakte opleidingen?

Ja, NCVB Bedrijfsopleidingen is dé partner in talentontwikkeling binnen het bedrijfsleven. We gaan graag met je om de tafel om jouw opleidings- of talentontwikkelingsbehoefte helder te krijgen. Vervolgens maken we samen met jou een op maat gemaakte training of beroepsopleiding op mbo-niveau. Sámen, want wij geloven dat een passend opleidingsaanbod valt of staat met goed partnerschap tussen opleider en organisatie.

Wat zijn de kosten voor een op maat gemaakt programma?

Samen met onze accountmanager komen wij graag in contact om samen jouw opleidingsbehoefte te bepalen, wij bieden vervolgens graag een passend en vrijblijvend aanbod.

Hoe groot zijn de klassen?

De klassen bestaan uit minimaal 12 studenten en het is streven is maximaal 20 studenten. Mocht je met kleinere klassen willen starten, dan is dat ook bespreekbaar.

Wanneer kunnen mijn medewerkers starten?

Je kunt in principe op ieder gewenst moment in het jaar starten met de opleidingen. Onze accountmanager gaat graag met je om de tafel om duidelijke afspraken hierover te maken. Bij vragen kun je contact opnemen via telefoonnummer 013-5397077 of per mail naar bedrijfsopleidingen@ncvbbedrijfsopleidingen.nl.

Waar vindt de cursus/opleiding plaats?

Afhankelijk van jouw wensen en de woonplaats van je medewerkers wordt er gezocht naar een passende locatie in de regio. Heb je zelf een geschikte locatie? Dan maken we daar graag gebruik van. Beschik je niet over een eigen locatie, dan gaan wij graag voor je op zoek. We proberen hierbij een centraal punt te kiezen, om zo voor iedereen de reisafstand zo kort mogelijk te houden.

Diploma
Krijgt mijn medewerker een gecertificeerd diploma?

Ja, NCVB Bedrijfsopleidingen verzorgt landelijk erkende beroepsopleidingen.