Een op maat gemaakte opleiding voor jouw medewerkers

Samen met bedrijven in allerlei branches verzorgen wij op maat gemaakte opleidingen voor professionals. Dit betekent dat jij als werkgever ontzorgt wordt op allerlei vlakken.

Samen naar resultaat, goed opgeleide werknemers

Bij NCVB kijken we naar welke ontwikkelbehoefte er ligt bij zowel de student als de werkgever. Samen maken we een op maat gemaakte opleiding waarbij we deze behoeften samenvoegen. Hierbij ontzorgen we de werkgever en heeft de student een team tot zijn/haar beschikking die hem/haar begeleidt tot de einstreep. De opleidingen en cursussen worden afgerond met gecertificeerde mbo-certificaten die landelijk erkent worden. Meer weten over ons opleidingsaanbod? 

Voor ieder bedrijf een oplossing op maat 

Je medewerkers kansen te bieden zichzelf te ontwikkelen biedt allerlei voordelen. Goed opgeleide werknemers draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid. Daarnaast kun je je als bedrijf beter onderscheiden van de concurrent, doordat je meer kennis in huis hebt. En wat ook ontzettend belangrijk is: talentontwikkeling draagt eraan bij dat medewerkers elke dag met een glimlach naar het werk gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden die NCVB biedt? 

Johan Dekkers
Dienst Justitiële Inrichting
Adviseur Curriculum Ontwikkeling en Onderhoud
De landelijke dekking van het NCVB is voor ons een belangrijke reden om met hen in zee te gaan
Kitty Mudde
Zeeman
Manager Learning and Development
Investeren in onze mensen hoort voor Zeeman bij goed werkgeverschap
Accountmanager
Voor ieder bedrijf een oplossing op maat