De landelijke dekking van NCVB is voor Dienst Justitiële Inrichtingen een belangrijke reden om met hen in zee te gaan

Johan Dekkers
Dienst Justitiële Inrichtingen
Adviseur Curriculum Ontwikkeling en Onderhoud
Opleiding maatschappelijke zorg. Beveiligingscamera op de voorgrond en beveiligers op de achtergrond.

Door het hele land werken zo’n 15.000 medewerkers bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).  Zij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van gedetineerden in onze penitentiaire inrichtingen en bereiden deze groep voor op hun terugkeer in de maatschappij.

Samen met NCVB bieden wij onze medewerkers mbo-maatwerktrajecten aan: complexbeveiliger, penitentiair inrichtingswerker, arbeidsmedewerker, leidinggevende en management.

 

Johan Dekkers
Dienst Justitiële Inrichtingen
Adviseur Curriculum Ontwikkeling en Onderhoud
De landelijke dekking van NCVB is voor ons een belangrijke reden om met hen in zee te gaan

Flexibiliteit en maatwerk

Onze medewerkers hebben allemaal hun eigen redenen om zich te ontwikkelen. Bij de een gaat dat makkelijker dan bij de ander. NCVB denkt mee en ziet iedere student als een individu met eigen wensen en behoeften. NCVB biedt maatwerk en flexibiliteit. Zo kunnen onze medewerkers op eigen tempo hun opleiding voltooien. Dat geeft medewerkers rust en motiveert, merken we. Ook bij ons als werkgever.

NCVB voelt daarom voor ons als partner in business. De docenten schenken aandacht aan onze medewerkers en kijken naar privéomstandigheden die meespelen of organisatieveranderingen. NCVB denkt met ons mee. Uitgangspunt is de kwaliteit van het onderwijs, die staat altijd op de eerste plaats.

Landelijke dekking 

NCVB verzorgt lessen door het hele land. Voor ons is dat een belangrijke reden om voor deze onderwijsorganisatie te kiezen aangezien we vestigingen hebben door het hele land. Belangrijke voordelen? Medewerkers krijgen les in de omgeving waar zij werken en hoeven niet ver te reizen. Dat is prettig.

 

Sommige medewerkers hebben door omstandigheden nooit een mbo-diploma gehaald, maar kunnen dat dankzij NCVB nu wel

Inspelen op de arbeidsmarkt

In de huidige arbeidsmarkt is het soms moeilijk om medewerkers te vinden die aan alle selectiecriteria voldoen. We vinden scholing daarom erg belangrijk. Goed werkgeverschap maakt dan de keuze voor maatwerktrajecten logisch. We krijgen veel positieve feedback van onze medewerkers die een opleiding volgen. Sommige personeelsleden hebben door omstandigheden nooit een mbo-diploma behaald, maar kunnen dat dankzij NCVB nu wel. Wij zijn trots op alle deelnemers en zijn NCVB dankbaar voor de prettige samenwerking en de professionele begeleiding.

Deel dit verhaal

Ook een oplossing op maat?

Neem contact op met Karin