Bij NCVB Bedrijfsopleidingen zijn we in goede handen.

Katrin Steinkirchner
New Yorker
Trainer en opleidingscoördinator

“Voor wie New Yorker niet kent, we zijn een jong Duits modebedrijf. Sinds 2005 hebben we vestigingen in Nederland. Op dit moment zelfs 27 en we breiden nog steeds uit. Toen we op zoek waren naar een opleidingsinstituut kwamen we al snel uit bij het NCVB. Hun concept sprak ons enorm aan.  

En nu werken we alweer een aantal jaren met het NCVB samen. Dat werpt zijn vruchten af. Onze managers die een opleiding hebben gevolgd, zijn enorm gegroeid. Ze hebben betere vaardigheden en meer zelfvertrouwen. Dat maakt onze winkels succesvol. Daar geloven wij heel sterk in.  

Wat ons vooral aanspreekt in het NCVB is dat we met een eigen New Yorker-klas konden starten. En de inhoud van de lessen is aangepast aan wat ons bedrijf nodig heeft. Echt maatwerk dus. 

In het NCVB hebben we de juiste partner gevonden.

De samenwerking met NCVB is in één woord voortreffelijk. De uitwisseling over inhoudelijke thema’s of individuele afspraken over studenten is zeer professioneel. Het NCVB luistert naar onze wensen, neemt die serieus en gaat actief met ons aan de slag. 

Op dit moment ligt onze focus op de niveau 4 opleiding Retailmanager. We starten met één klas per jaar. Studenten volgen lessen bij het NCVB in Tilburg. We vinden deze fysieke bijeenkomsten vooral belangrijk voor de uitwisseling en teamsfeer. 

Het NCVB geeft veel persoonlijke aandacht 

Het NCVB  geeft veel persoonlijke aandacht. Aan ons als bedrijf en zeker ook aan onze studenten. Fijn dat we één aanspreekpunt hebben die onze vragen snel en duidelijk beantwoordt. Het NCVB honoreert onze verzoeken en kent onze studenten. Dat is een groot pluspunt.  

Studenten zijn daar ook erg blij mee. Het contact met docenten is prima. Docenten zijn flexibel en geven goede ondersteuning, ook in moeilijke situaties. Zij zorgen ervoor dat studenten hun opleiding succesvol afronden.   

We kijken ernaar uit om nog lang samen te werken met het NCVB.“ 

 

Deel dit verhaal

Ook een oplossing op maat?

Neem contact op met Karin