Zeeman en NCVB zijn een goed duo!

Kitty Mudde
Zeeman
Manager Learning and Development

NCVB kent Zeeman door en door. We werken al sinds 2003 samen. Docenten zijn inmiddels zo ‘Zeeman’ dat onze samenwerking als vanzelf gaat. Docenten weten waar Zeeman voor staat, waar we heen willen en hoe we werken. Hoe mooi is dat! 

Het is fijn dat we bij NCVB één aanspreekpunt hebben. We hebben wekelijks contact. Als het even niet lekker loopt, pakken we dat samen meteen op. We kijken naar mogelijkheden en bespreken open en eerlijk waar we tegenaan lopen. 

NCVB is betrokken 

Als ik in één woord de samenwerking met NCVB moet omschrijven is dat ‘betrokkenheid’. NCVB-medewerkers zijn geïnteresseerd in ons. Ze weten wat er speelt, zijn alert op wat goed gaat en wat beter kan. Samen willen we de student een optimale opleiding bieden in een optimale omgeving en onder optimale omstandigheden. 

Docenten staan open voor nieuwe ideeën, gaan met de tijd mee. Ze hebben een zeer pragmatische aanpak die aansluit bij onze retailbehoefte. 

Kitty Mudde
Zeeman
Manager Learning and Development
Investeren in onze mensen hoort voor Zeeman bij goed werkgeverschap

Verbondenheid

Per jaar volgen ongeveer 200 medewerkers verkorte opleidingen bij NCVB.  

Het is voor al die medewerkers belangrijk dat de lessen plaatsvinden in onze eigen leslocaties. Als het lesonderwerp het toelaat, zijn de lessen ook wel online. Medewerkers zitten bij elkaar in een groep en kunnen ervaringen uitwisselen. Daar komt bij dat docenten veel voorbeelden vanuit de winkelpraktijk gebruiken. Dit alles zorgt ervoor dat medewerkers de verbondenheid met Zeeman voelen. Dat geeft hen vertrouwen.  

Zeeman en NCVB zijn een goed duo 

Een Leven Lang Ontwikkelen is belangrijk. Blijven leren om samen te groeien naar een mooie toekomst. Nieuwe medewerkers zijn vaak jong of onervaren. Het is onze verantwoordelijkheid dat zij skills ontwikkelen die ze nodig hebben in hun werk. Investeren in onze mensen hoort voor ons bij goed werkgeverschap. 

Bovendien kennen we veel interne doorgroei. Een verkoopmedewerker kan bij ons doorgroeien naar bijvoorbeeld assistent filiaalbeheerder, filiaalbeheerder of zelfs regiomanager.  Dat kan niet zonder scholing. 

Zeeman en NCVB zijn een goed duo! 

Deel dit verhaal

Ook een oplossing op maat?

Neem contact op met Karin