SVH Zelfstandig werkend kok

Horeca
Niveau 3

Als Zelfstandig Werkend Kok werk je in de keuken van een hotel, restaurant, cateringbedrijf of eetcafé. Jij bedenkt en bereidt lekkere gerechten. Je denkt mee over de menukaart, houdt de voorraad bij en bestelt ingrediënten. Je maakt een planning voor het werk dat in de keuken moet gebeuren. Zo zorg jij ervoor dat iedereen op tijd en goed zijn werk kan doen. Ook help je nieuwe medewerkers en stagiair(e)s.

Programma inhoud
Module 1
Bereiden van gerechten
Module 2
Beheren van keukenvoorraden
Module 3
Vernieuwen en verbeteren van de dienstverlening
Module 4
Leidinggeven en beheerstaken uitvoeren
Jouw carrière perspectief
Niveau 2
Niveau 3
SVH Zelfstandig werkend kok
Belangrijk om te weten
Studieduur
De opleiding duurt 1,5 jaar of korter. Afhankelijk van ervaring.
Mogelijke startdata
Startdatum
Locaties
01-03-2026

Deel deze opleiding

Zie jij jouw toekomstige carrièrepad al voor je?
Studentencoach
Heb je nog vragen over de opleiding?
Stel ze aan de studentencoach!