Ik houd van uitdagingen en wil mezelf graag blijven ontwikkelen.

Guleser, filiaalmanager trekpleister deed de opleiding retailmanager
Güleser Mert
Trekpleister
volgt de opleiding Retailmanager
vooraanzicht van winkel trekpleister

“Op mijn 15de rolde ik de retailwereld binnen. Eerst als caissière, later als verkoopmedewerker, verkoopchef en drogist en ben nu al 8 jaar filiaalmanager bij Trekpleister. Ik weet dus hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Om meer inzicht te krijgen in de theorie, ben ik gestart met de opleiding Retailmanager. Ook om het diploma te krijgen natuurlijk. Wie weet kan ik doorgroeien naar een andere functie zoals rayonmanager of misschien zelfs een baan op het hoofdkantoor.” 

“Ik houd van uitdagingen en wil mezelf graag blijven ontwikkelen.” 

De opleiding Retailmanager 

“Het volgen van de opleiding Retailmanager is een mooie uitdaging, zeker in combinatie met mijn werk als filiaalmanager en de zorg voor mijn kinderen. Gelukkig heb ik veel praktijkervaring. Dat helpt bij het begrijpen van de theorie. Wat ook helpt is goed plannen en discipline bij het maken van de thuisopdrachten. Dat kost me ongeveer 6 uur per week, maar het is het allemaal waard.” 

Ook lessen Nederlands, Engels en rekenen 

“De opleiding bevalt me tot nu toe erg goed. We krijgen om de drie weken les op locatie én hebben online lessen. Veel examens vinden plaats in de praktijk. Naast beroepsgerichte vakken krijgen we ook Nederlands, Engels en rekenen. Dat zijn verplichte vakken om het diploma te halen. Dat valt niet altijd mee, zeker omdat het voor mij al een hele tijd geleden is dat ik die vakken op school had!” 

Leren met en van elkaar 

“In onze klas zitten medewerkers van Kruidvat en van Trekpleister. Het is geweldig om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. De docent is fantastisch. Ze geeft goed en duidelijk les en reageert snel bij vragen.” 

Toekomst in eigen handen 

“Mijn motto is dat je je toekomst in eigen handen moet nemen. Een ander doet dat niet voor je. Ik vind het belangrijk dat ik mezelf blijf uitdagen en dat ik blijf leren. Ik ben blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan.” 

Zelf een opleiding gaan volgen?

Onze studentencoaches staan voor je klaar.

Andere verhalen